Over mij

 

Lieve allemaal, dit stukje gebruik ik om mij voor te stellen aan jullie. 

Als eerste van harte welkom op mijn website. 

 

Mijn naam is Elisabeth en samen met mijn man Jan Willem en onze kinderen Mees en Suus

wonen wij in Rockanje.

 

Voor mijn moederschap heb ik gewerkt in de bejaardenzorg.  Toen onze kinderwens in vervulling ging, hebben wij besloten dat ik fulltime moeder zou gaan worden.  Met onwijs veel passie, prachtige momenten en jaren verder heb ik dit met heel veel liefde gedaan en nog steeds. Toen onze kinderen nog baby waren ben ik in aanraking gekomen met de babymassage.  Dit voelde zo goed en intens dat ik jaren lang ben blijven masseren. Naar mate de kinderen ouder werden knaagde er het idee aan mij om dit met andere ouders te delen.  Ik ben op zoek en in gesprek gegaan met andere massagedocenten.  Ik voelde de enthousiaste borrelen in mij.

 

De corona brak uit en ik ontving een mail van een opleiding `docent tot babymassage` waar ik al eerder contact mee had opgenomen.  Dit was een uitnodiging om een online gesprek te voeren over wat mij tegen hield om de stap te zetten.  Daar kon ik geen antwoord op geven en was alleen maar positief.  Dit was het moment dat ik JA heb gezegd tegen mijn prachtige verandering in mijn leven. Ik ben mij verder gaan inlezen en ben begonnen met de opleiding.  Eerst heb ik alle theorie behaald en daarna mijn praktijk.  De praktijk heb ik deels te danken aan mijn praktijk baby`s en hun ouders waar ik hun heel erg dankbaar voor ben.  Na verslagen  geschreven te hebben en praktijkexamen afgelegd te hebben ben ik dan nu geslaagd voor docent babymassage.  

 

Met deze opleiding zou ik zoveel mogelijk ouders/verzorgers deze liefdevolle basis mee willen geven en ze te laten ervaren hoe bijzonder deze een op een momenten zijn met je kindje.  

 

De basis maken die een leven lang mee gaat. 

 

Het is heerlijk ontspannend en een goede manier om je baby nog meer/beter te leren kennen. 

 

Nadat ik de smaak te pakken had ben ik mijn verder gaan ontwikkelen. 

Ik heb de opleiding Babyreflexologie voor geboorteproffessionals gevolgd en afgerond. 

Nu mag ik mij zelf dan ook Baby Voetreflexoloog noemen.

 

Voetmassage stimuleert bloedcirculatie,

verlicht spanningen en ontspant de spieren.

 

Wat ik met deze opleiding doe is jullie leren je baby voetreflexologie te geven.  Ook echt weer een prachtig concept waar je zoveel mee kan bereiken. 

 

En dan nu, 1 mei 2023. Na veel ingelezen te hebben, vele gesprekken gehad te hebben en een grote verbouwing is het zover om de deuren van Babypraktijk de Molen opnieuw te openen met en Babyspa. Kleinschalig met als doel : rust, ruimte en ontspanning. Een verwen momentje voor ouders met hun kindje. 

 

                                       Ontspannen ~ Ontladen ~ Verwerken 

 

 

 

 

 

Mijn opleidingen :

- Docent Babymassage.

- De tijdsduur van babymassage en de beleving van tijd. 

- Slaap lekker massage. 

- EHBO baby's en kinderen.

- Babyreflexologie voor geboorteprofessionals. 

- Draagdoekconsulente